Alltid rätt pris

Alltid aktuell information med dagliga uppdateringar

Varje natt uppdaterar vi priser, artiklar och aktuella kampanjer från din grossist och andra leverantörer. Du sparar både tid och pengar jämfört med när du behöver uppdatera dessa manuellt, samtidigt som du aldrig missar att ha aktuella uppgifter i din butik , Det bästa av allt är att du kan vara säker på att kunden alltid betalar rätt pris för varan.

Hyllkantsetiketter

Fria uppdateringar av Waves mjukvara ingår.

Smarta integrationer

Spar tid och pengar med smarta integrationer
Wave POS är framtiden med massor av smarta integreringar som spar tid och pengar åt din verksamhet, samtidigt som det underlättar det för dig att ge bra och snabb service till dina kunder. Du kan enkelt hantera Svenska Spel och ATG ombudskvitton i Wave. Lösa in ClearOns värdebärare av olika slag, Värdeavi samt olika typer av rabattkuponger. Systemet hanterar även SMS-kuponger som nu är i stark tillväxt. Integrationen med Seamless ger möjligheter att sälja telefonkort dör produktutbudet underhålls kontinuerligt likt pris och artikel uppdateringarna. Wave POS Kassasystem har i över tio års tid erbjudit möjligheten till digitala kvitton och numera är vår samarbetspartner Kivra Kvitto vilket medför att du slipper köpa kvittorullar och därmed spar pengar och miljö Kunderna kan på det sättet samla alla kvitton på ett och samma ställe, som alltfler kedjor ansluter sig till. Vi är dessutom öppna för fler typer av integrationer och tar gärna emot flera förslag från er.

Hårdvaru-integrationer

Många hårdvaru-integrationer är möjliga

Wave POS Kassasystem är enkel att integrera ihop med olika typer av vågar och rullband anpassat efter dina önskemål. Vi samarbetar idag med Verifone (länk?) och är integrerade med deras moderna korterminaler. En del butiker har behov av Cashguard i sin verksamhet och Wave POS har en integrering även mot denna.

Smarta Betalningar

Många alternativ för betalningar

Att snabbt och enkelt ta betalt är en av kassans viktigaste funktioner. Med Wave POS Kassasystem i butiken kan dina kunder betala på flera olika sätt. Förutom kontanter och kortbetalningar hanterar Wave även Swish samt fakturabetalningar. Självklart går det också att betala helt eller delbetala med ClearOns värdebärare.

Statistik & Analyser

Optimera din försäljning med tydliga analyser och uppföljning

I Wave POS kassasystem ingår många bra försäljningsanalyser, hjälper dig att planera och optimera din försäljning så långt det går Du kan t.ex. analysera försäljningen per artikel, per varugrupp eller per kassör. Analysen kan delas upp i önskade perioder, såsom månad, veckodag eller timme, vilket ger mycket goda uppföljningsmöjligheter. Det finns även möjligheter att ta fram topplistor över artiklar samt listor med hyllvärmare för olika varugrupper. Allt detta ger dig större möjlighet att anpassa butikens bemanning och öppettider efter försäljningen. Du kan även mäta om varor med dålig lönsamhet upptar värdefull försäljningsyta.

Koppla upp dig till Wave POS Backoffice
Wave POS kassasystem erbjuder också en onlinetjänst som gör att du kan se din försäljning från hemmet eller t.ex. semesterorten. Du kan bland annat se information om dagskassor, ta fram statistik eller se prisändringar som personalen har gjort.

Lagerhantering
En förutsättning för att din affär ska bli lönsam är att beställningspunkter, distribution och lagerhanteringen fungerar fullt ut. Du ska inte behöva stå utan varor på grund av brister i lagerhanteringssystemet. I Wave POS kassasystem kan du alltid ha koll på hur stort ditt lager är och vilka artiklar som är slut eller inkom kort kommer behöva beställas.

Bokföring & Fakturering

Spar tid och pengar med förenklad administration

Lägg mindre tid på administration och bokföring och ägna mer tid åt försäljning och kundvård. Med Wave POS kassasystem kan du enkelt exportera SIE-filer direkt till ditt bokföringsprogram. SIE filerna kan vara objektsaldon, transaktioner, årssaldon eller periodsaldon.

Använder du Fortnox eller Visma för din fakturahantering så finns färdiga kopplingar för enkel hantering i Wave Admin.

Vi förenklar processer för dig vilket gör det enklare och sparar tid och pengar för dig att bedriva din butik.

Pumpstyrning

Pumpstyrning för dig som har en bensinstation

För bensinstationer kan Wave i samarbete med Gilbarco-Autotank erbjuda pumpstyrning i kassan. Denna lösning är kompatibel med över 90% av bränslepumparna på marknaden. Man kan styra pumparna och ta betalt för tankningar direkt i kassan. All bränsleförsäljning redovisas tillsammans med övrig försäljning. Wave POS Kassasystem har även en enkel och smidig funktion för fakturering och följesedlar (lägga detta någon annanstans, det står på fler ställen redan.

Support & Utbildning

Vi hjälper dig!

Hos ClearOn, som äger och utvecklar Wave POS kassasystem, når du vår personliga kundsupport varje vardag mellan kl. 9 och 17. För akuta driftstopp har vi även jour som hanterar ärenden utanför ordinarie öppettider. Är du kund hos ClearOn och äger Wave kassasystem får du tillgång till instruktioner och utbildning online i form av manualer och instruktionsfilmer, allt för att förenkla ditt arbete när du själv önskar.